Аптеката на депутата Веселин Марешки в бургаския кв. Изгрев“, която стана

...
Аптеката на депутата Веселин Марешки в бургаския кв. Изгрев“, която стана
Коментари Харесай

Аптеката на Марешки в Бургас, която бе ударена от апаши, била най-оборотната в района, обектът обаче нямал...

Аптеката на депутата Веселин Марешки в бургаския кв. „ Изгрев “, която стана жертва на нагла кражба, е една от най-оборотните в региона. Обирът бе извършен рано тази заран.

Обектът се намира на партера на бл. 28 и към 1:50 ч. през днешния ден е бил взломен. От там крадците отмъкнали дневния оборот – 2023 лева, оповестява " Флагман ".

По необясними аргументи в самата аптека няма сложени камери за видеонаблюдение. Крадците са счупили витрината в задната част на блока, където се намират складовите пространства на обекта. От там те са съумели да обхванат вътре и да тарашат касата.

Съседи разкриха, че това е един от най-оборотните обекти в региона. „ Ние работим до към 12-12:30 ч. Не сме видeли нищо, тъй че най-вероятно е станало по-късно и крадците са дебнели да затворим, с цел да работят “, разкриха хора, работещи в магазини от отсрещната страна на блока, където се намира аптеката.





В овала се намира единствената камера, която има взор към гърба на бл. 28. Проблемът обаче е, че има шубраци, които пречат и може би ще е мъчно да се разпознаят причинителите

В региона има единствено една видеокамера, която би могла да е снимала крадците. Тя се намира на приземния етаж на бл. 183 – навръх гърба на бл. 28. Тя снима точно в посока склада на аптеката, само че за злощастие видимостта е лимитирана поради шубраци.



По-рано през днешния ден чиновници на Пето РУП са иззели записите с вярата те да дадат някаква тенденция в следствието. Извършителите се търсят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР